Πολιτική
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009 15:15

Ευ. Αντώναρος: Η ΕΛ.ΑΣ επανασχεδιάζει τη δράση της

«Η Αστυνομία επανασχεδιάζει τη δράση της, ενόψει των νέων δεδομένων, μεταξύ των οποίων και του καινούργιου τρόπου που φαίνεται να δρουν τα μέλη απειροελάχιστων μειοψηφιών, των οποίων η δράση καταδικάζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η Αστυνομία επανασχεδιάζει τη δράση της, ενόψει των νέων δεδομένων, μεταξύ των οποίων και του καινούργιου τρόπου που φαίνεται να δρουν τα μέλη απειροελάχιστων μειοψηφιών, των οποίων η δράση καταδικάζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών».

Τα παραπάνω ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς σχετικά σημείωσε πως τέτοιους είδους περιστατικά συμβαίνουν και σε άλλες χώρες και είναι απολύτως καταδικαστέα. Ανέφερε ακόμη πως δεν αρκεί η καταδίκη, αλλά βούληση της κυβέρνησης και των διωκτικών αρχών είναι οι υπαίτιοι αυτών των πράξεων να υποστούν τις συνέπειες που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τη Σκότλαντ Γιαρντ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε πως η συνεργασία διαφόρων υπηρεσιών της ΕΛΑΣ με ξένες αντίστοιχες υπηρεσίες υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για περισσότερη αποτελεσματικότητα.