Αθλητικά
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009 17:14

Συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν Κόκκαλης - Βαλβέρδε

Συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν Σωκράτης Κόκκαλης και Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παίζει με Αστέρα ο Ντουντού.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη με τον προπονητή της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα, και μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισπανού τεχνικού. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, ενώ εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές ικανοποίηση για την μέχρι σήμερα πορεία της».

Όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει και νέα συνάντηση του κ. Κόκκαλη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην οποία αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Εν τω μεταξύ καλά είναι τα νέα για τον Ισπανό τεχνικό ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδος καθώς ο Ντουντού τέθηκε κανονικά στη διάθεσή του. Ο Βραζιλιάνος άσος προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την ομάδα και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.