Πολιτική
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009 05:00

Πρόγνωση καιρού

Παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδων κυρίως στα βορειοανατολικά. Χιόνια στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 Μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Πιθανότητα καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα τοπικά καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ και από το μεσημέρι βόρειοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Παροδικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά στην ηπειρωτική Ελλάδα, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας.

Ανεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 Μποφόρ και στα ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και από το μεσημέρι 6 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)