Πολιτική
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009 19:52

ΠΑΣΟΚ: Γραφικές οι ρυθμίσεις για τους κουκουλοφόρους

«Γραφικές, στα όρια του φαιδρού» χαρακτηρίζει ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας τις ρυθμίσεις που εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την ποινικοποίηση της κουκούλας.

«Γραφικές, στα όρια του φαιδρού» χαρακτηρίζει ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας τις ρυθμίσεις που εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την ποινικοποίηση της κουκούλας http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/17/1642129.htm .

Ο κ. Ρόβλιας επισημαίνει πως ο τόπος χρειάζεται αποτελεσματική Αστυνομία και σχέδιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και διασφάλισης της Δημόσιας Τάξης και επικρίνει την κυβέρνηση για διάλυση της ΕΛ.ΑΣ και εγκατάσταση του φόβου.

«Τώρα, υπό την πίεση των γεγονότων, επικεντρώνεται σε ρυθμίσεις ατελέσφορες και πιθανόν επικίνδυνες. Οι κουκουλοφόροι και οι μεταμφιεσμένοι, θα συνεχίσουν να εγκληματούν και να υβρίζουν, όσο αντιλαμβάνονται την αδυναμία της κυβέρνησης να τους αντιμετωπίσει και να τους συλλάβει. Οι εξαγγελλόμενες ρυθμίσεις για το θέμα μοιάζουν γραφικές, στα όρια του φαιδρού, μπροστά στη σοβαρότητα της κατάστασης» καταλήγει.