Πολιτική
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009 15:32

Κ. Παπούλιας: «Και στο Προεδρικό Μέγαρο κατεβάζουμε φώτα»

«Συγχαρητήρια, μας συμπαρασύρετε όλους, και στο Προεδρικό Μέγαρο κατεβάζουμε φώτα» δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για την «Ώρα της Γης» κατά τη συνάντησή του με το διευθυντή της WWF Hellas Δημήτρη Καραβέλλα.

«Συγχαρητήρια. Μας συμπαρασύρετε όλους. Και στο Προεδρικό Μέγαρο κατεβάζουμε φώτα. Είναι ευχάριστο ότι η Ελλάδα διαπρέπει. Έχουμε παγκόσμια πρωτιά για την Ώρα της Γης».

Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με το διευθυντή της WWF Hellas Δημήτρη Καραβέλλα, με τον οποίο συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Είναι πράγματι πολύ σημαντικό. Αλλά και ο δικός σας ρόλος, η δική σας συμμετοχή είναι πολύ σημαντικό πράγμα για μας, είναι εξαιρετική τιμή», απάντησε ο κ. Καραβέλλας.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, χαρακτήρισε εντυπωσιακή την ανταπόκριση της χώρας μας στην «Ώρα της Γης» και εξέφρασε την ελπίδα να σταλεί το μήνυμα που, όπως ανέφερε, πρέπει να σταλεί στους πολιτικούς ηγέτες του κόσμου: «ότι η κλιματική αλλαγή μας ενδιαφέρει, μας αφορά και ελπίζουμε και αυτοί να πάρουν τις πολιτικές αποφάσεις που οφείλουν να πάρουν στην κρίσιμη αυτή χρονιά».