Πολιτική
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009 14:17

Ευ. Αντώναρος: Δεν είναι είδηση η συνάντηση δύο στελεχών

«Τέτοιου είδους συναντήσεις είναι φυσικό και σύνηθες στη λειτουργία μιας κυβέρνησης στην Ελλάδα και αλλού», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το χθεσινό γεύμα της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Γιώργο Σουφλιά.

«Τέτοιου είδους συναντήσεις είναι φυσικό και σύνηθες στη λειτουργία μιας κυβέρνησης στην Ελλάδα και αλλού», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το χθεσινό γεύμα της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Γιώργο Σουφλιά. «Αλίμονο αν είναι είδηση η συνάντηση δύο στελεχών και μάλιστα δύο συνεργατών του πρωθυπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός από τη Ζάκυνθο θα κάνει κάποια παρέμβαση για να σταματήσει η διαδοχολογία, ο κ. Αντώναρος είπε πως αυτά τα θέματα έχουν εξαντληθεί. «Δεν αντιλαμβάνομαι ποιοι έχουν συμφέρον να διατηρούν, να αναφέρονται συνέχεια σε θέματα που δεν έχουν κανένα απολύτως αντικείμενο», τόνισε.

Δηλώσεις Μιλ. Βαρβιτσιώτη

«Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είναι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μια συνάντηση ανάμεσα σε δύο υπουργούς. Είναι το πιο λογικό πράγμα στον κόσμο. Δύο υπουργοί οφείλουν να μιλάνε μεταξύ τους», δήλωσε στο ρ/σ Alpha 989 ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.