Αθλητικά
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2009 17:07

Αύριο ο αναβληθείς λόγω επεισοδίων τελικός του Κυπέλλου Βόλεϊ

Αύριο θα γίνει ο αναβληθείς λόγω επεισοδίων στο κλειστό τη Πάτρας, τελικός του Κυπέλλου Βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο και θα αρχίσει στις 19:00.

Αύριο στις 19:00 θα γίνει ο αναβληθείς λόγω επεισοδίων στο κλειστό τη Πάτρας, τελικός του Κυπέλλου Βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο τελικός ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Πάτρα την 1η Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του φάιναλ έιτ της διοργάνωσης, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων εντός και εκτός του κλειστού «Δ. Τόφαλος» και τελικά θα γίνει αύριο στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο.

Η αυριανή θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση των «αιωνίων» αυτή τη σεζόν, με τις δύο ομάδες να μετρούν από δύο νίκες.

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός έκανε στην πρεμιέρα το «διπλό» στο κλειστό του Ρέντη με 3-1, ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε τη ρεβάνς στη Γλυφάδα, επικρατώντας με 3-0. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 στη Γλυφάδα στον πρώτο αγώνα και πήρε τελικά το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ, το οποίο φιλοξένησε, καθώς ηττήθηκε στη ρεβάνς στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη με 3-2.