Πολιτική
Σάββατο, 04 Απριλίου 2009 17:06

Eυ. Βενιζέλος: Επισφαλής η θέση της κυβέρνησης αν παραπεμφεί ο κ. Παυλίδης

«Εάν παραπεμφθεί ο κ. Παυλίδης, η θέση της κυβέρνησης θα είναι επισφαλής, διότι θα κρέμεται από την ψήφο ενός βουλευτή, ο οποίος θα είναι υπόλογος ενώπιον της δικαιοσύνης», υπογράμμισε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Αν. Λοβέρδος: Καταρρέει η ΝΔ, αποδομείται και ο Πρωθυπουργός.

«Εάν παραπεμφθεί ο κ. Παυλίδης, η θέση της κυβέρνησης θα είναι επισφαλής, διότι θα κρέμεται από την ψήφο ενός βουλευτή, ο οποίος θα είναι υπόλογος ενώπιον της δικαιοσύνης», υπογράμμισε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Αιγαίου, Αριστοτέλη Παυλίδη.

Κληθείς εξάλλου, να σχολιάσει τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε στη ΝΕΤ: «Δεν είναι μόνο ότι καταρρέει η ΝΔ, αλλά αποδομείται και ο Πρωθυπουργός, ο οποίος σε όλα σχεδόν τα επιμέρους ερωτήματα των δημοσκοπήσεων είναι πίσω από τον κ. Παπανδρέου. Και έτσι και τα τελευταία επιχειρήματα των στελεχών της Ν.Δ. καθίστανται ανυπόστατα».