Πολιτική
Τρίτη, 07 Απριλίου 2009 16:24

Βέβαιος για την αποκάλυψη της αλήθειας ο Αρ. Παυλίδης

Βέβαιος για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ και πρώην υπουργός, Αριστοτέλης Παυλίδης, τονίζοντας ότι προσβλέπει με εμπιστοσύνη στην κρίση των μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που συγκροτήθηκε για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης.

Βέβαιος για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ και πρώην υπουργός, Αριστοτέλης Παυλίδης, σχολιάζοντας την απόφαση της Βουλής, τονίζοντας παράλληλα ότι προσβλέπει με εμπιστοσύνη στην κρίση των μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/07/1650558.htm που συγκροτήθηκε για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης.

«Η χθεσινοβραδινή απόφαση των μελών του Κοινοβουλίου, στη λήψη της οποίας πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ, οδηγεί στη σύσταση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης για την υπόθεση Μανούση. Δηλώνω ότι προσβλέπω με εμπιστοσύνη στην κρίση των μελών της, βέβαιος για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας», ανέφερε ο κ. Παυλίδης.