Πολιτική
Τρίτη, 07 Απριλίου 2009 21:50

Αλ. Παπαρήγα: Να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές Ε.Ε., ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

«Είμαστε πανέτοιμοι για μια μεγάλη εξόρμηση μπροστά στις ευρωεκλογές και ενδεχομένως και σε εθνικές εκλογές που φαίνεται ότι δεν θα αργήσουν» τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Βολές σε Ε.Ε. και ΠΑΣΟΚ για αντικομουνιστική εκστρατεία.

«Είμαστε πανέτοιμοι για μια μεγάλη εξόρμηση μπροστά στις ευρωεκλογές και ενδεχομένως και σε εθνικές εκλογές που φαίνεται ότι δεν θα αργήσουν» τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας απόψε σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Πειραιά ενόψει των ευρωεκλογών.

Συνεχίζοντας κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν τόσο την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ: «Στις Ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές απαιτείται ψήφος με διπλό βόλι με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» ανέφερε και κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν μαζί με το ΚΚΕ για την ανατροπή, όπως ανέφερε, των αντιλαϊκών πολιτικών τους.

Η κ. Παπαρήγα συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει οι πολίτες να δείξουν καμία ανοχή και στα άλλα κόμματα καθώς όπως υποστήριξε είναι έτοιμα να στηρίξουν τις πολιτικές είτε της Νέας Δημοκρατίας είτε του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΠΑΣΟΚ για «αντικομουνιστική εκστρατεία». Όπως ανέφερε, η Ε.Ε. εξισώνει το φασισμό με τον κομμουνισμό λέγοντας ότι ο αντικομουνισμός δεν έχει στόχο μόνο το ΚΚΕ αλλά ολόκληρο το κίνημα καθώς όπως επισήμανε οι λαοί έχουν σηκώσει κεφάλι και αρχίζουν να νιώθουν το ψέμα και την κοροϊδία γιατί αρχίζουν να γίνονται πιο δυνατοί.

Στο σημείο αυτό εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Τώρα ο αντικομουνισμός ελέω ΠΑΣΟΚ και με την κρυφή χαρά της Νέας Δημοκρατίας μας επιστρέφει στην μετακατοχική περίοδο. Μόνο εκτός νόμου δεν έχει ζητήσει το ΠΑΣΟΚ να τεθεί το ΚΚΕ».