Πολιτική
Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 09:28

Προ ημερησίας για τη δημόσια ασφάλεια σήμερα στη Βουλή

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών διεξάγεται σήμερα στις 11:00 στη Βουλή, για τη δημόσια ασφάλεια, με πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. χθες τη νύχτα στο κέντρο. Στο Παρίσι αύριο ο πρωθυπουργός μετά από πρόσκληση του Γάλλου προέδρου.

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών διεξάγεται σήμερα στις 11:00 στη Βουλή, για τη δημόσια ασφάλεια, με πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Χθες τη νύχτα, η Διεύθυνση Αλλοδαπών σε συνεργασία με αστυνομικούς των τμημάτων της Ασφάλειας και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας, το Μεταξουργείο, το Σταθμό Λαρίσης και άλλα σημεία του κέντρου της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών στην Ασφάλεια, επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα. Η επιχείρηση-σκούπα συνεχίστηκε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Eπίσκεψη Κ.Καραμανλή στο Παρίσι

Σήμερα ο πρωθυπουργός αναχωρεί για το Παρίσι, όπου θα πραγματοποιήσει ανεπίσημη επίσκεψη μετά από πρόσκληση του Γάλλου προέδρου. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κ. Καραμανλής θα παρακαθίσει σε γεύμα που εργασίας που θα παραθέσει προς τιμήν του ο πρόεδρος Σαρκοζί και στις 16.30 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας κ.Φιγιόν. Ακολούθως, στις 18.00, ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την έκθεση "Ο ¶θως και η Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Θησαυροί του Αγίου Ορους". Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή.