Αθλητικά
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009 11:20

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Κόκκαλη - Βαλβέρδε

Το μεσημέρι πραγματοποιείται στα γραφεία του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι η κρίσιμη συνάντηση του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Σωκράτη Κόκκαλη με τον προπονητή της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε, για την προοπτική της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ποικίλες ερμηνείες από την αναφορά του Βάσκου: «δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε κάπου».

Το μεσημέρι πραγματοποιείται στα γραφεία του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι η κρίσιμη συνάντηση του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Σωκράτη Κόκκαλη με τον προπονητή της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε, για την προοπτική της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, ο Ισπανός τεχνικός απέφυγε να πει κάτι ουσιαστικό, ωστόσο η αναφορά του για τη συνάντηση: «θα τα πούμε για την ομάδα και τη συνέχεια, αλλά δεν γνωρίζω αν θα μιλήσουμε γι' αυτό το θέμα και δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε κάπου», προκάλεσε ποικίλες ερμηνείες.

«Δεν ξέρω για τι πράγμα θα μιλήσουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε κάπου. Ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να συναντηθούμε. Δεν γίνεται να σας μεταφέρω τώρα το τι θα πω στον πρόεδρο. Γράφονται πολλά πράγματα για ενδιαφέρον ομάδων προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό», αρκέστηκε να πει ο Βάσκος.

Όσο για το τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από έναν τελικό και από έναν τίτλο ακόμα».

«Θα ακολουθήσει μια εβδομάδα ξεκούρασης. Θα δουλέψουμε πάνω σε ορισμένα πράγματα. Έχουμε δύο εβδομάδες για τον τελικό. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση. Μπορεί μερικοί να μας θεωρούν φαβορί, επειδή κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, όμως δεν είναι έτσι. Δεν είναι το ίδιο να προετοιμάζεις έναν αγώνα στην αρχή της σεζόν με το τέλος. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και θα αφοσιωθούμε αυτές τις δύο εβδομάδες στον τελικό του Κυπέλλου», πρόσθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Τέλος, για το κυριακάτικο ματς με τη Λάρισα, ο Ισπανός τεχνικός εκτίμησε πως ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές, ώστε να πάρουν και άλλοι παίκτες ευκαιρία.