Πολιτική
Σάββατο, 25 Απριλίου 2009 15:16

ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα για την πολιτική στο θέμα της ασφάλειας

Τη νέα επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alter καταδίκασε σήμερα το ΠΑΣΟΚ, δια του εκπροσώπου του, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.«Η σημερινή ενέργεια εντείνει τον προβληματισμό μας σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο θέμα της ασφάλειας», δήλωσε.

Τη νέα επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alter καταδίκασε σήμερα το ΠΑΣΟΚ, δια του εκπροσώπου του, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού ALTER», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι η ενέργεια αυτή όχι μόνο στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης, αλλά και καλλιεργεί ένα κλίμα φόβου, «το οποίο επιτρέπει την επιβολή αυταρχικών πολιτικών, που πλήττουν τους πολλούς και αδύναμους».

«Προσθέτως, η σημερινή ενέργεια εντείνει τον προβληματισμό μας σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο θέμα της ασφάλειας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, «το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός γίνεται στόχος επίθεσης για δεύτερη φορά, χωρίς να έχει προβλεφθεί η στοιχειώδης ασφάλεια μετά την πρώτη επίθεση, παρά μόνον κατά την ώρα του βραδινού δελτίου ειδήσεων, γεννά μεγάλα ερωτήματα για τα οποία η πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πρέπει να δώσουν τις δέουσες εξηγήσεις».