Πολιτική
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009 04:56

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, νοτιάδες 8 Μποφόρ τοπικά στο Ιόνιο και περιορισμένη το πρωΐ ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, νοτιάδες 8 Μποφόρ τοπικά στο Ιόνιο και περιορισμένη το πρωΐ ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Πρόσκαιρες βροχές το πρωΐ στη Θράκη. Το απόγευμα πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας. Περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά το απόγευμα οπότε ενδέχεται να σημειωθούν καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 με 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις και μόνο το πρωΐ στα βόρεια θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ και στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και στα βορειοδυτικά πρόσκαιρες καταιγίδες προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)