Πολιτική
Κυριακή, 03 Μαΐου 2009 11:50

Κ. Καραμανλής: Λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών με το έργο του Ανάβαλου

Τις πηγές του Ανάβαλου, στο Κιβέρι, επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Αργολίδα. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο που αλλάζει τα δεδομένα και δίνει ισχυρές και δυνατές προοπτικές ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Τις πηγές του Ανάβαλου, στο Κιβέρι, επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Αργολίδα.

Σε δηλώσεις του μετά την ξενάγησή του στο χώρο, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι με το έργο του Ανάβαλου δίνεται λύση σ' ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Αργολίδα. Ανταποκρινόμαστε, είπε, σε ένα αίτημα δεκαετιών, των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Όπως επεσήμανε ο κ. Καραμανλής, το έργο του Ανάβαλου έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με προϋπολογισμό 47 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή έχει εξασφαλισμένους πόρους και σαφές χρονοδιάγραμμα. Πρόκειται πρόσθεσε, για ένα πολύ μεγάλο έργο που αλλάζει τα δεδομένα και δίνει ισχυρές και δυνατές προοπτικές ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.

Νωρίτερα, στο Αργος ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία για τον πολιούχο της πόλης ¶γιο Πέτρο. Στη συνέχεια ο κ. Καραμανλής θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο του Ναυπλίου και το υπό κατασκευή τμήμα της οδού Ναυπλίου - Ασκληπιείου, ενώ το μεσημέρι θα μιλήσει σε εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων του νομού και θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο.