Πολιτική
Δευτέρα, 04 Μαΐου 2009 18:02

Αντώναρος: Ο κ. Παπανδρέου υπηρέτησε τη συγκάλυψη και την ατιμωρησία

κ. Παπανδρέου «ήταν κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων που, με τις επιλογές τους και τις πρακτικές τους, ταυτίστηκαν με την αδιαφάνεια και τη διαφθορά. Υπηρέτησε, χωρίς ποτέ να διαφωνήσει, το καθεστώς της συγκάλυψης και της ατιμωρησίας», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη διαφθορά.

Ο κ. Παπανδρέου «ήταν κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων που, με τις επιλογές τους και τις πρακτικές τους, ταυτίστηκαν με την αδιαφάνεια και τη διαφθορά. Υπηρέτησε, χωρίς ποτέ να διαφωνήσει, το καθεστώς της συγκάλυψης και της ατιμωρησίας», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη διαφθορά http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/04/1659338.htm.

«Ματαίως επιχειρεί ο κ. Παπανδρέου να διαχωρίσει τη θέση του από το κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ διεκδικώντας όψιμα το ρόλο του τιμητή των πάντων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος.

Υπερασπιζόμενος την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, τόνισε ότι «με δική της πρωτοβουλία, παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη και οδήγησε στη Βουλή όλες τις υποθέσεις που έχριζαν διερεύνησης. Με πράξεις - και όχι στα λόγια - η Κυβέρνηση αποδεικνύει την αξιοπιστία της και την αποφασιστικότητά της για διαφάνεια παντού και για όλους».