Αθλητικά
Τρίτη, 05 Μαΐου 2009 14:59

Και νέα παράταση στο σίριαλ Βαλβέρδε

Από παράταση σε παράταση πάει το σίριαλ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Οριστικές αποφάσεις δεν ελήφθησαν ούτε κατά τη σημερινή συνάντηση του μάνατζερ του Βαλβέρδε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Χρυσικόπουλο, και όπως ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή στις δύο μετά το μεσημέρι.

Από παράταση σε παράταση πάει το σίριαλ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Οριστικές αποφάσεις δεν ελήφθησαν ούτε κατά τη σημερινή συνάντηση του μάνατζερ του Βαλβέρδε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, και όπως ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή στις δύο μετά το μεσημέρι.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ είπε: «Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις αλλά δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία. Εμείς δεν μπαίνουμε σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες. Περιμένουμε πρώτα να τελειώσουμε με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα δούμε τι θα κάνουμε. Προσπαθούμε από την πλευρά μας να διασφαλίσουμε κάποια πράγματα για μας».

«Βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων», δήλωσε από την πλευρά του ο ίδιος Βαλβέρδε.