Αθλητικά
Πέμπτη, 07 Μαΐου 2009 15:27

Παραμονή Βαλβέρδε ζήτησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Υπέρ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού ετάχθησαν οι παίκτες των Νταμπλούχων κατά τη διάρκεια πανηγυρικής εκδήλωσης που διοργάνωσε σήμερα χορηγός εταιρεία του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος. Απέφυγε τις δηλώσεις ο Ισπανός τεχνικός.

Υπέρ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού ετάχθησαν οι παίκτες των Νταμπλούχων κατά τη διάρκεια πανηγυρικής εκδήλωσης που διοργάνωσε σήμερα χορηγός εταιρεία του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ισπανός προπονητής έδωσε το «παρών» στη γιορτή που έγινε μπροστά από το κατάστημα που διατηρεί η εταιρεία στο γήπεδο Καραϊσκάκη», αλλά δεν θέλησε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης.

«Πιστεύω πως είναι καλό να μείνει. Ελπίζω να τελειώσουν όλα καλά», δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ ο Λουτσιάνο Γκαλέτι υπογράμμισε: «Ξέρουμε τον προπονητή κι αυτός ξέρει εμάς. Πιστεύω πως είναι καλύτερο να μείνει». «Θέλουμε να μείνει ο κ. Βαλβέρδε, αλλά είναι μία απόφαση καθαρά του ίδιου και του προέδρου», ανέφερε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Όλοι οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» δήλωσαν χαρούμενοι για την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πρέπει να γίνει μάθημα ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όλα τελείωσαν για φέτος μ' ένα νταμπλ. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε την άσχημη αρχή που κάναμε. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος για να ξεκινήσουμε φέτος πολύ καλά.

Το περσινό μάθημα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να μας γίνει μάθημα. Πρέπει να βρεθούμε τη νέα χρονιά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός θα είναι ο στόχος μας. Εκεί που λέμε τελείωσαν οι αγώνες έρχονται γρήγορα οι νέες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και πρέπει να σκεφτούμε αυτές. Η αρχή είναι πάντα πιο δύσκολη.

Σίγουρα υπάρχει αμφισβήτηση για τα πρωτεία μας. Εμείς όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο αειθαλής τερματοφύλακας και για το θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε είπε:

«Ξέρετε τις απόψεις μου για τον προπονητή. Θέλω να παραμείνει στην ομάδα και του χρόνου, αλλά αυτό είναι θέμα του ιδίου και της διοίκησης του Ολυμπιακού. Αυτήν τη στιγμή γίνονται διαπραγματεύσεις».