Πολιτική
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009 05:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 32 βαθμούς.

Γενικά αίθριο καιρό, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 32 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά γρήγορα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά γρήγορα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 2 με 3 Μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις το απόγευμα προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 και στα νότια μέχρι 5 Μποφόρ. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)