Πολιτική
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009 15:14

ΥΠΕΠΘ: Χωρίς προβλήματα η πρεμιέρα των εξετάσεων

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η εξέταση του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας κατά την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων σύμφωνα με τη γ.γ. του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Γκοτσοπούλου. Οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η εξέταση του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας κατά την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων σύμφωνα με τη γ.γ. του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Γκοτσοπούλου.

«Στις 08:00 το πρωί τα θέματα απεστάλησαν με το σύστημα VBI σ’ όλα τα Εξεταστικά Κέντρα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Διευκρινιστικές ερωτήσεις των θεμάτων από τα Εξεταστικά Κέντρα προς την Κεντρική Επιτροπή των Εξετάσεων, επί της ουσίας, δεν υπήρχαν και αυτές που έγιναν απαντήθηκαν όλες», σημείωσε η κ. Γκοτσοπούλου.

Δήλωσε επίσης ότι φέτος η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων σε επίπεδο προσώπων, ανανεώθηκε κατά 70% σε σχέση με πέρυσι και συνεχάρη όλα τα μέλη της «για την άριστη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους, καθώς δεν υπήρξαν διαφωνίες σχετικά με την επιλογή των θεμάτων».

Δείτε τις λύσεις - από το φροντιστήριο «Εκπαίδευση» - στο συνημμένο αρχείο