Πολιτική
Τρίτη, 19 Μαΐου 2009 20:16

Αισιόδοξη η Μ. Γιαννάκου

Αισιόδοξη εμφανίστηκε η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ευρωεκλογών, υπό την προεδρία του κ. Κώστα Καραμανλή. Η επιλογή είναι απλή, ανάμεσα στην υπεύθυνη στάση και στο λαϊκισμό, δήλωσε ο Λ. Ζαγορίτης.

Αισιόδοξη εμφανίστηκε η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ευρωεκλογών, υπό την προεδρία του κ. Κώστα Καραμανλή.

Υπάρχει πολύ αισιοδοξία και σε μένα προσωπικά και για την συμμετοχή των πολιτών στις Ευρωεκλογές και για την προτίμηση στη ΝΔ, δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννάκου. Σημείωσε ακόμη ότι με τη συνθήκη της Λισαβόνας ενισχύεται ο ρόλος του Ευρωκοινοβουλίου και των πολιτών, καθώς και ότι η υπευθυνότητα που έδειξε διαχρονικά η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη χώρα μας την θέση που της αξίζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από την πλευρά του, ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης υποστήριξε πως η επιλογή είναι απλή, ανάμεσα στην υπεύθυνη στάση και στο λαϊκισμό. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται, ξέρει ποιο είναι το σωστό και το λάθος και αυτό θα φανεί στις κάλπες, συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος μίλησε για συντηρητική λογική της κ. Γιαννάκου, http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/19/1665783.htm ο κ. Ζαγορίτης απάντησε: «Ο κ. Ραγκούσης ας μάθει καλύτερα τι σημαίνει το σύμφωνο σταθερότητας. Στις χώρες που είναι εκτός συμφώνου το εισόδημα των πολιτών μειώθηκε κατά 25%».