Πολιτική
Τρίτη, 19 Μαΐου 2009 21:44

Κόντρα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με αφορμή το Σύμφωνο Σταθερότητας

Αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εν όψει των ευρωεκλογών, με αφορμή τις θέσεις των κομμάτων για το Σύμφωνο Σταθερότητας.

Αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εν όψει των ευρωεκλογών, με αφορμή τις θέσεις των κομμάτων για το Σύμφωνο Σταθερότητας. Η αιχμηρή απάντηση του Γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη στον Γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Ραγκούση προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Κινήματος κατηγορεί τη ΝΔ για διαστρέβλωση, «τώρα που το ψεύδος και η υποκρισία, τα συνήθη όπλα της Νέας Δημοκρατίας στην πολιτική αντιπαράθεση δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα για την ηγεσία της, καθώς οι Έλληνες πολίτες τους "πήραν χαμπάρι"».

Προσθέτει ακόμη πως ο κ. Ζαγορίτης, στην απάντησή του στον κ. Ραγκούση, αφήνει σκοπίμως να εννοηθεί ότι, το ΠΑΣΟΚ, δήθεν, εισηγείται «έξοδο» από το Σύμφωνο Σταθερότητας. «Επειδή είναι βέβαιο ότι, γνωρίζει πως το ΠΑΣΟΚ προτείνει διαπραγμάτευση -κάτι που δεν μπορεί να κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας - και όχι «έξοδο», καλό θα είναι να μην εκτίθεται. Επισημαίνουμε στον κ. Ζαγορίτη ότι, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος» καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/19/1665783.htm , ο κ. Ζαγορίτης απάντησε: «Ο κ. Ραγκούσης ας μάθει καλύτερα τι σημαίνει το σύμφωνο σταθερότητας. Στις χώρες που είναι εκτός συμφώνου το εισόδημα των πολιτών μειώθηκε κατά 25%».