Πολιτική
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009 18:43

ΥΠΑΝ: Χαρίζουμε το λαϊκισμό στο ΠΑΣΟΚ

Την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης προκάλεσαν οι επικρίσεις που διατύπωσαν οι αρμόδιοι πολιτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ.

Την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης προκάλεσαν οι επικρίσεις που διατύπωσαν οι αρμόδιοι πολιτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/20/1666503.htm .

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε τα ακόλουθα:

«Για τα θέματα που θίγονται είναι προτιμότερη για το ΠΑΣΟΚ η αυτοσυγκράτηση. Στην περίπτωση της βενζίνης, η διακύμανση των τιμών είναι το τελευταίο διάστημα απολύτως αντίστοιχη με αυτήν των διεθνών τιμών βενζίνης, όπως αποδεικνύουν τα αδιάψευστα συγκριτικά στοιχεία, που δίνουμε κάθε Δευτέρα στη δημοσιότητα.

»Για τις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης, το ΠΑΣΟΚ, προφανώς, ενοχλείται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου είχαμε συνολική μείωση στον δείκτη τιμών των ειδών πρώτης ανάγκης.

»Για την 2η φάση του ΤΕΜΠΜΕ, το Ταμείο Εγγυοδοσίας, έχει ήδη εγκρίνει τα πρώτα 2.000 δάνεια ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εγκρίσεων και στις δύο φάσεις του ΤΕΜΠΜΕ σε 29.000 μέχρι στιγμής. Συνεχίζεται δε η υποβολή των αιτήσεων από τις τράπεζες με σταθερούς ρυθμούς. Και αυτό όταν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ προέβλεπαν τον περασμένο Δεκέμβριο 700 εγκρίσεις συνολικά! Κρατάμε την υπευθυνότητα, τους χαρίζουμε τον λαϊκισμό».