Πολιτική
Σάββατο, 23 Μαΐου 2009 14:40

Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου σε Μονάδα Αεροπυρόσβεσης στην Ελευσίνα

Την 112 Πτέρυγα Μάχης, 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών - Αεροπυρόσβεσης, στην Ελευσίνα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου. Δεσμεύτηκε για ηθική και υλική στήριξη στα στελέχη της Μοίρας.

Την 112 Πτέρυγα Μάχης, 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών - Αεροπυρόσβεσης, στην Ελευσίνα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε και συνομίλησε με την Διοίκηση και το προσωπικό της Μοίρας, για την προετοιμασία τους ενόψει της θερινής περιόδου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο έργο των στελεχών της Μοίρας και δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του θα παράσχει όποια βοήθεια χρειάζεται για την ηθική αλλά και υλική τους στήριξη, ώστε να μπορούν να επιτελέσουν το έργο τους χωρίς κινδύνους για τη δική τους ζωή.

«Θα παρέχουμε κάθε βοήθεια, ώστε να υπάρξει σοβαρός συντονισμός. Κάθε μέσο, ώστε να αναδεικνύουμε την αξία τους έξω από κομματισμούς και διαχωρισμούς, που δεν έχουν νόημα σήμερα. Κάθε μέσο, ώστε να υπάρχει υποστήριξη και στις τοπικές κοινωνίες που μπορούν να συμβάλουν στην πρόληψη», δήλωσε.

Όπως τόνισε, θα πρέπει να υπάρξει πρόληψη μέσα από την Αυτοδιοίκηση, μέσα από την ανάπτυξη του εθελοντισμού, μέσα από την ανάπτυξη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με τη συνεργασία όλων των φορέων, της Πυροσβεστικής, των εναέριων μέσων.

«Για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τις βάρβαρες σκηνές που είδαμε πριν από δυο χρόνια, όταν καταστράφηκαν τεράστιες περιουσίες, δάση, χάθηκαν ακόμα και ανθρώπινες ζωές. Αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.