Πολιτική
Σάββατο, 23 Μαΐου 2009 18:54

«Το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα φούσκα»

Σε πανστρατιά ενόψει των ευρωεκλογών, προκειμένου να σιγουρευτεί ο τρίτος βουλευτής, κάλεσε με σημερινές δηλώσεις της η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα φούσκα, δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Σε πανστρατιά ενόψει των ευρωεκλογών, προκειμένου να σιγουρευτεί ο τρίτος βουλευτής, κάλεσε με σημερινές δηλώσεις της η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

«Για να σιγουρευτεί ο τρίτος βουλευτής, πρέπει να υπάρξει μια ουσιαστική και θεαματική άνοδος του ΚΚΕ για την οποία υπάρχουν προϋποθέσεις. Μπορούν να ψηφίσουν για πρώτη φορά το ΚΚΕ πολλοί περισσότεροι, γνωρίζοντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια αντιστάθηκε, πάλεψε κι αν δεν ήταν έτσι το ΚΚΕ, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για τους εργαζόμενους», τόνισε η κ. Παπαρήγα.

Επεσήμανε, παράλληλα, ότι το κόμμα της εκθέτει το σύνολο των θέσεών του και δεν κάνει κανένα καμουφλάζ, πότε προς τα δεξιά και πότε προς τα αριστερά.

«Δεν είναι κόμμα φούσκα, δεν είναι ένα κόμμα ανάχωμα. Είναι ένα κόμμα χειραφετημένο, ανεξάρτητο από την κυρίαρχη πολιτική», δήλωσε η γ.γ. του ΚΚΕ.