Πολιτική
Κυριακή, 31 Μαΐου 2009 11:30

«Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, ψήφος που αλλάζει τη χώρα»

Η ψήφος που αλλάζει τα πράγματα είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, τονίζει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου, σε μήνυμά του που απευθύνει μέσω της εφημερίδας Real News, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 7 Ιουνιου.

Η ψήφος που αλλάζει τα πράγματα είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, τονίζει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου, σε μήνυμά του που απευθύνει μέσω της εφημερίδας Real News.

«Η διαμαρτυρία δεν αρκεί για να αλλάξει πορεία η χώρα», επισημαίνει ο κ. Παπανδρέου καθώς, όπως αναφέρει, «το κατεστημένο και η κυβέρνηση το μόνο που φοβούνται και καταλαβαίνουν είναι η ψήφος που αλλάζει τη χώρα».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητεί από τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν, ενώ ιδιαίτερη πρόσκληση απηύθυνε στους νέους, από τους οποίους ζητεί "να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον τους".

Ταυτόχρονα, ο κ. Παπανδρέου επιχειρεί άνοιγμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι, όπως αναφέρει, δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη διαφθορά, τα δώρα στους πλουσίους, την επιβολή φόρων στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα κλπ. Γι αυτό τους καλεί να συμβάλουν ώστε "να ανακοπεί αυτή η αδιέξοδος πορεία".