Πολιτική
Κυριακή, 31 Μαΐου 2009 12:17

ΚΚΕ: Αναδεικνύεται με σκανδαλώδη τρόπο ο ρόλος της δικαιοσύνης

«Τα σκάνδαλα του δικομματισμού κουκουλώνονται ή παραγράφονται το ένα μετά το άλλο. Το δρόμο αυτό πήρε και το μεγάλο σκάνδαλο της Ζήμενς, που επιπλέον ανέδειξε με σκανδαλώδη τρόπο το ρόλο της δικαιοσύνης», υπογραμμίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens.

«Τα σκάνδαλα του δικομματισμού κουκουλώνονται ή παραγράφονται το ένα μετά το άλλο. Το δρόμο αυτό πήρε και το μεγάλο σκάνδαλο της Ζήμενς, που επιπλέον ανέδειξε με σκανδαλώδη τρόπο το ρόλο της δικαιοσύνης, στην οποία και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δηλώνουν κάθε τόσο την απεριόριστη εμπιστοσύνη τους».

Τα παραπάνω υπογραμμίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να πάρουν θέση με την ψήφο τους την 7η Ιουνίου:

«Ο λαός έχει τώρα το λόγο στην κάλπη. Να μην παραγράψει ούτε τη σκανδαλώδη πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ούτε τα σκάνδαλά τους. Να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος της εξάλειψης της αιτίας των σκανδάλων που είναι η αντιλαϊκή πολιτική και τα μεγάλα συμφέροντα».