Πολιτική
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2009 15:20

Αντώναρος: Απαξιωμένη η τακτική της λασπολογίας

«Το ΠΑΣΟΚ για μία ακόμα φορά καταφεύγει στην απαξιωμένη από τους πολίτες τακτική της λασπολογίας, της επίκλησης ανύπαρκτων εγγράφων», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Siemens και την εμπλοκή της εταιρείας Mayo που επικαλείται το ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ για μία ακόμα φορά καταφεύγει στην απαξιωμένη από τους πολίτες τακτική της λασπολογίας, της επίκλησης ανύπαρκτων εγγράφων», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Siemens και την εμπλοκή της εταιρείας Mayo που επικαλείται το ΠΑΣΟΚ.

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Αντώναρος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ, καταφεύγει «στην τακτική της κατασυκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων που τους αποκαλεί συλλήβδην βαρβάρους, χωρίς να ντρέπεται».

Πρόσθεσε πως ο κ. Γ. Παπανδρέου και η ηγετική του ομάδα προσπαθούν να εφαρμόσουν και σήμερα, για μία ακόμη φορά, όπως κάνουν συνήθως πριν από τις εκλογές, καταδικασμένες πρακτικές του παρελθόντος.

«Τους έχει κυριεύσει πανικός, συμπλήρωσε, γιατί διαισθάνονται ότι ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη και προσπαθούν απελπισμένοι με τακτικές που εδώ και χρόνια οι έλληνες έχουν απορρίψει να κάνουν το άσπρο μαύρο».

«Αποσιωπούν κάτι πολύ απλό. Ό,τι δικό τους κορυφαίο στέλεχος, ο κ. Θ. Τσουκάτος, ομολόγησε - ο μοναδικός που έχει ομολογήσει - ότι έχει εισπράξει ένα εκατομμύριο μάρκα ως μαύρο χρήμα και το κατέθεσε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ», τόνισε και πρόσθεσε πως «ακόμα περιμένουμε τον έλεγχο στα ταμεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε προαναγγείλει πριν από περίπου ένα χρόνο ο, επιλήσμων σήμερα, κ. Παπανδρέου».

Είπε επίσης πως αποσιωπούν ότι η έρευνα έγινε επί των ημερών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, τότε που γίνονταν όλες οι μεγάλες προμήθειες και καταβάλλονταν - σύμφωνα με τα δικά τους λόγια - τα μεγάλα ή μικρά δωράκια ύψους εκατομμυρίων.

Όλα τα άλλα, είπε, είναι παραπέτασμα καπνού χωρίς κόκκο αλήθειας και τόνισε πως ο κ. Παπανδρέου που λέει ότι δεν χρωστάει σε κανένα, χρωστάει πολλά σε πολλούς. «Χρωστάει να πει την αλήθεια στους έλληνες, να πει που πήγε το ένα εκατομμύριο του κ. Τσουκάτου», σημείωσε.

Για το θέμα των πολιτικών ευθυνών είπε «ας μην προσπαθούμε να αλλάξουμε την ουσία του θέματος» και επεσήμανε ότι όλες αυτές οι σκανδαλώδεις συμβάσεις και ψηφιακές συνδέσεις και για ολυμπιακά έργα υπογράφηκαν επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

«Για περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ παρά να ρωτήσουν τα ίδια τους τα στελέχη. Ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει ο σημερινός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου - ηγετικό στέλεχος της ομάδας του κ. Παπανδρέου - που για δύο χρόνια ήταν τοποθετημένο μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ και συνυπήρξε με σημερινό υπόδικο, κορυφαίο συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος για 15 χρόνια ήταν σε όλα τα ΔΣ του ΟΤΕ», ανέφερε.