Πολιτική
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2009 17:03

Αντιπαράθεσης συνέχεια με βαρείς χαρακτηρισμούς

«Ο πανικός και η απόγνωση οδήγησαν τον κ. Αντώναρο στις χυδαιότητες, για τις οποίες αν είχε αξιοπρέπεια θα ντρεπόταν», παρατήρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευ. Αντώναρου, στο όνομά του κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στα μεγάλα κόμματα με βαρείς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν. «Ο πανικός και η απόγνωση οδήγησαν τον κ. Αντώναρο στις χυδαιότητες, για τις οποίες αν είχε αξιοπρέπεια θα ντρεπόταν», παρατήρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευ. Αντώναρου, στο όνομά του κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/01/1671598.htm .

«Στον ίδιο βέβαια και σε όσα λέει ουδείς αποδίδει ως γνωστόν καμία σημασία, στον εντολέα του όμως αρμόζει μια απάντηση: Αν νομίζει ότι με θρασύτητες και βίαιες συκοφαντίες θα κοροϊδέψει πάλι τους πολίτες την ώρα που κλείνει τη Βουλή και φυγαδεύει τους ενόχους, γελιέται», τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

«Όποιος κάνει τον κόπο να ελέγξει το βιογραφικό μου θα δει ότι ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ, από το 2002 έως το 2004. Δεν χρειαζόταν η σημερινή αναφορά του κ. Αντώναρου για να γίνει αυτό γνωστό. Οι δε ομόφωνες αποφάσεις εκείνου του Διοικητικού Συμβουλίου στο οποία συμμετείχα, δεν έχουν αμφισβητηθεί από τη Δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε λέγοντας:

«Ένα απλό ερώτημα στον κ. Αντώναρο. Θα κάνει τις ίδιες συκοφαντικές και άθλιες επιθέσεις στα δεκάδες άτομα που συμμετείχαν διαχρονικά στα Διοικητικά Συμβούλια του ΟΤΕ τα τελευταία 10 χρόνια»;