Αθλητικά
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2009 12:50

Στην Αθήνα για λογαριασμό του ΠΑΟ ο Νικ Καλάθης

Στην Αθήνα έφθασε σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ Νικ Καλάθης. «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ που θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σαν παίκτης. Το ΝΒΑ είναι μεγάλο όνειρο για μένα και αν παρουσιαστεί η ευκαιρία δεν θα πω όχι, αλλά δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό σαν σκαλοπάτι».

Στην Αθήνα έφθασε σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ Νικ Καλάθης. Τον 20χρονο Ελληνοαμερικανό γκαρντ υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο αδερφός του Πατ Καλάθης και αρκετός κόσμος.

Ερωτηθείς αν γνώριζε την κατάκτηση του triple crown από τον Παναθηναϊκό, ο Νικ Καλάθης είπε: «Δεν το ήξερα γιατί ήμουν στο αεροπλάνο. Με ενημέρωσε όμως ο αδερφός μου, ο οποίος μου έχει πει επίσης ότι οι φίλαθλοί του δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη». «Γνωρίζω τους Μπατίστ, Διαμαντίδη και Σπανούλη, οι οποίοι είναι σπουδαίοι παίκτες», συμπλήρωσε.

Ο ηγέτης των Φλόριντα Γκέιτορς ρωτήθηκε αν θεωρεί τον Παναθηναϊκό «σκαλοπάτι» για να αγωνιστεί κάποια μέρα στο ΝΒΑ. «Δεν το θεωρώ σαν βήμα», απάντησε. «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ που θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σαν παίκτης. Το ΝΒΑ είναι μεγάλο όνειρο για μένα και αν παρουσιαστεί η ευκαιρία δεν θα πω όχι, αλλά δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό σαν σκαλοπάτι», τόνισε, ενώ για την προοπτική να κληθεί στην Εθνική Ελλάδος, είπε: «Θα είναι τιμή μου αν κληθώ στην εθνική ομάδα».