Πολιτική
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2009 18:12

Γ. Παπακωνσταντίνου: Αναγκαία η αλλαγή πορείας

«Όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη της Κυριακής τόσο πιο καθαρά τίθεται το δίλημμα στον Έλληνα πολίτη για το αν θα επιβραβεύσει την σημερινή πορεία της χώρας ή θα ζητήσει αλλαγή πορείας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου

«Όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη της Κυριακής τόσο πιο καθαρά τίθεται το δίλημμα στον Έλληνα πολίτη για το αν θα επιβραβεύσει την σημερινή πορεία της χώρας ή θα ζητήσει αλλαγή πορείας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Πρόσθεσε δε πως το δίλημμα αυτό αποκρυσταλλώνεται σε δύο πολύ μεγάλα ζητούμενα, με πρώτο την ανάγκη μιας ευνομούμενης πολιτείας σε αυτή τη χώρα. Σε αυτό το σημείο έκανε λόγο για μια κυβέρνηση που αποχώρησε τρείς φορές από την Βουλή, έκλεισε την Βουλή για να παραγραφούν υποθέσεις, ενώ με τις παραλείψεις της βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης Siemens διέφυγαν στο εξωτερικό.

Συνεχίζοντας υποστήριξε πως δεύτερο ζητούμενο είναι η αλλαγή πορείας για την ανάταξη της οικονομίας, επικρίνοντας την κυβέρνηση για την φορολογική και εισοδηματική πολιτική της καθώς και για το ότι δεν λέει τι θα κάνει μετά τις ευρωεκλογές.