Πολιτική
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009 18:53

Απάντηση Ευ. Αντώναρου στον Γ. Παπακωνσταντίνου

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή και τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens. Aνταπαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μεταξύ άλλων δήλωσε πως «οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των κατηγορουμένων κάνουν την τρίχα τριχιά».

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή και τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens. Aνταπαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

«Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των κατηγορούμενων κάνουν την τρίχα τριχιά. Σημασία έχει γιατί κατηγορείται ο καθένας και ποιο ρόλο έχει παίξει το συγκεκριμένο πρόσωπο τα τελευταία 15 χρόνια που ήταν, ως έμπιστος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος κλειδί στο ΔΣ του ΟΤΕ. Αναμφισβήτητο παραμένει το γεγονός ότι οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν πριν από λίγες ημέρες την κράτησή του. Ας μην παίζουν λοιπόν κάποιοι με τις λέξεις. Καμία λέξη δεν σβήνει τα ανομήματα εκείνης της περιόδου. Δεν σβήνει αμφισβητήσιμες προγραμματικές συμφωνίες, δεν σβήνει τις κατ' ανάθεση συμβάσεις».