Πολιτική
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009 13:42

Βουλή: Στις 16/6 η έναρξη του θερινού τμήματος

Με τα εκκρεμούντα νομοσχέδια του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του υπουργείου Ανάπτυξης θα αρχίσουν οι εργασίες του θερινού τμήματος της Βουλής, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Σώματος, Δημήτρης Σιούφας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με τα εκκρεμούντα νομοσχέδια του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του υπουργείου Ανάπτυξης θα αρχίσουν οι εργασίες του θερινού τμήματος της Βουλής, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Σώματος, Δημήτρης Σιούφας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είπε ο κ. Σιούφας, κατά τη σημερινή συνάντηση ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την έναρξη της λειτουργίας του θερινού τμήματος, η πρώτη σύνθεση του οποίου ξεκινάει την Τρίτη, 16 Ιουνίου, το απόγευμα.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα, όπως τις προσδιόρισε και χθες στο υπουργικό συμβούλιο.

«Τα νομοσχέδια με τα οποία θα ξεκινήσουμε, την επόμενη εβδομάδα, είναι τα εκκρεμούντα νομοσχέδια του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του υπουργείου Ανάπτυξης», διευκρίνισε ο κ. Σιούφας.