Πολιτική
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009 21:19

Απάντηση ΛΑΟΣ στον Ευ. Αντώναρο

Εντείνεται η αντιπαράθεση μεταξύ του ΛΑΟΣ και της κυβέρνησης, μετά την ανοικτή πρόσκληση που απηύθυνε ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Εντείνεται η αντιπαράθεση μεταξύ του ΛΑΟΣ και της κυβέρνησης, μετά την ανοικτή πρόσκληση που απηύθυνε ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Απαντώντας στη σκληρή δήλωση του κυβερνητικού εκπρόσωπου, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έκανε λόγο για «σύγχυση εν κρανίω που υπάρχει στο μυαλό της Νέας Δημοκρατίας μετά το εκλογικό αποτέλεσμα» και «δεν της επιτρέπει να είναι ούτε σοβαρός αναγνώστης ούτε σοβαρός ακροατής των δηλώσεών μας».

Στη σχετική του ανακοίνωση προσθέτει πως το κόμμα δεσμεύεται ότι δεν θα πάρει κανένα βουλευτή όσο διαρκεί η κοινοβουλευτική θητεία. «Επαναλαμβάνουμε όμως ότι, όταν προκηρυχθούν εκλογές και προκειμένου να μην χαθούν από τις αστοχίες της Κυβέρνησης Καραμανλή, ισχυρά κομματικά στελέχη και μείνουν εκτός Κοινοβουλίου, αυτά μπορούν να έχουν θέση στο συνδυασμό μας» συμπληρώνει και καταλήγει: «Εμείς επαναλαμβάνουμε, Μητσοτάκης του ’65 δεν γινόμαστε».