Πολιτική
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009 11:35

Γ. Μανώλης: 9 Σεπτεμβρίου παραιτούμαι

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα καταθέσω την παραίτησή μου, είναι ξεκάθαρο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την κυβέρνηση, κακώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δημιουργεί θέμα, υπογράμμισε ο βουλευτής Αργολίδος της ΝΔ Γ. Μανώλης, μιλώντας στον Alpha 989.

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα καταθέσω την παραίτησή μου, είναι ξεκάθαρο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την κυβέρνηση, κακώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δημιουργεί θέμα, υπογράμμισε ο βουλευτής Αργολίδος της ΝΔ Γ. Μανώλης, μιλώντας στον Alpha 989.

Ο πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί ότι θα παραιτηθώ και δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, διευκρίνισε και επανέλαβε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα σταθερότητας για την κυβέρνηση, εκφράζοντας την απορία του για τις χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/16/1677949.htm .

«Δεν έχω καμία σχέση με το ΛΑΟΣ. Η συνείδησή μου είναι παραταξιακή και δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με τις απόψεις μου και με τις θέσεις μου», τόνισε αναφορικά με τα σενάρια περί προσέγγισής του με το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη.

Ήμουν στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής και με έβαλαν χωρίς τη θέλησή μου στο τρίτο ... Και να παραιτηθώ εγώ σήμερα ο αντικαταστάτης μου θα έρθει τον Οκτώβριο, επεσήμανε ο κ. Μανώλης και διευκρίνισε πως δεν θα είναι υποψήφιος με κανένα κόμμα.

Είμαι κενός μέσα μου, η πολιτική αυτή τη στιγμή δεν μου προσφέρει αυτό που θα ήθελα, το όραμα που είχα, σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ξέρουν ότι έχω δηλώσει ότι θα παραιτηθώ. Δεν παραιτούμαι στην Ολομέλεια, αν και θα μπορούσα να το κάνω τότε, γιατί τότε είναι το 150. Γίνεται προσπάθεια απαξίωσής μου και πρέπει να προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου», τόνισε καταλήγοντας ο βουλευτής Αργολίδας.

«Γενικά τα τελευταία 2 -3 χρόνια η ηθική στην πολιτική που φαίνεται να μην υπάρχει και αναφέρομαι σε όλο το πολιτικό σύστημα. Περπατάμε στο δρόμο οι βουλευτές και ο κόσμος γελάει πίσω μας. Όλοι θεωρούν ότι είμαστε διεφθαρμένοι και αυτό πρέπει να αλλάξει. Σήμερα δεν θα επρεπε να μιλάμε για την παραίτηση του Μανώλη, αλλά γιατί χάσαμε και τι κάνουμε για να αναστρέψουμε το κλίμα και αυτό δεν το κάνουμε», πρόσθεσε.

Ευ. Αντώναρος: Ό,τι είχα να πω, το είπα

«Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όσα είπα χθες. Ισχύουν στο ακέραιο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος, απαντώντας σε ερωτήσεις για το θέμα. «Ό,τι είχα να πω το είπα», απάντησε σε άλλες παρεμφερείς ερωτήσεις.