Αθλητικά
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009 22:01

Eπιβεβαιώνεται η προσέγγιση ΠΑΟ για Λέτο

Επιβεβαιώνεται η προσέγγιση του Παναθηναϊκού για τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους υπευθύνους της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου. Ανακοινώνεται αύριο ο Κατσουράνης.

Επιβεβαιώνεται η προσέγγιση του Παναθηναϊκού για τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους υπευθύνους της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου.

Όλα δείχνουν ότι οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός από τη Λίβερπουλ) http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/22/1680438.htm δεν ήταν τυχαίες και πλέον η διοίκηση των «Πρασίνων» δείχνει αποφασισμένη να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν τη μεταγραφή του.

Αύριο εν τω μεταξύ αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη. Παναθηναϊκός και Μπενφίκα φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε ένα πόσο λίγο πάνω από τα 2 εκατ.¤ για τη μεταγραφή του Ελληνα διεθνούς, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναμένεται να καλυφθεί και η ρήτρα που έχει βάλει η ΑΕΚ για τη μετακίνηση του Κατσουράνη σε άλλη ελληνική ομάδα.

Με την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών προτεραιότητα παίρνει το θέμα του επιθετικού, με πρώτο υποψήφιο τον Αιγύπτιο Αμρ Ζακί της Γουίγκαν.