Αθλητικά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009 09:59

Στα «πράσινα» ο Λέτο

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Σεμπαστιάν Λέτο καθώς οι διαπραγματεύσεις του Κώστα Αντωνίου με τους υπευθύνους της Λίβερπουλ είχαν θετική έκβαση. 4εκατ.¤ το κόστος της μεταγραφής, 1,2 εκατ. ¤ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη. Αντιπρόταση Χούλιο Κρουζ στον Παναθηναϊκό.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Σεμπαστιάν Λέτο καθώς οι διαπραγματεύσεις του Κώστα Αντωνίου με τους υπευθύνους της Λίβερπουλ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/06/23/1680840.htm είχαν θετική έκβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη μετακίνηση του Αργεντίνου μέσου σε ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός κάλυψε και τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη προσφέροντας περίπου 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός από τη Λίβερπουλ) θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ τον Ιούλιο καθώς έως τις 30 Ιουνίου ο Λέτο δεσμεύεται τυπικά με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια ώρα, νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό έκανε ο Χούλιο Κρουζ μέσω του μάνατζέρ του. «Καταθέσαμε μια νέα αντιπρόταση στον Παναθηναϊκό, που πλησιάζει αυτά τα χρήματα που μας έχει προσφέρει και περιμένουμε μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) μια απάντηση για το αν δέχεται. Ένα ναι ή ένα όχι», δήλωσε ο μάνατζερ του 35χρονου επιθετικού.