Αθλητικά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009 10:21

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τον Γκονζάλες της Μπέτις

Για την απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού της Μπέτις, Μαρκ Γκονζάλες, ενός παίκτη που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, κινείται ο Ολυμπιακός. Ολοφ Μέλμπεργκ: «Ο Ολυμπιακός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Παναθηναϊκός η Μάντσεστερ Σίτι».

Για την απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού της Μπέτις, Μαρκ Γκονζάλες, ενός παίκτη που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, κινείται ο Ολυμπιακός.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας για την παραχώρηση του παίκτη φέρεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένες, παρά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο πηγές των «ερυθρολεύκων» αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει η υπέρβαση και να αποκτηθεί ο παίκτης.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ, όσον αφορά την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό, παρά τον ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει ο Παναθηναϊκός: «Ο Ολυμπιακός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Παναθηναϊκός η Μάντσεστερ Σίτι. Σημαντικές είναι και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, αλλά κάθε παίκτης στη Γιουνάιτεντ δεν θα ήθελε να πάει; Έτσι και εγώ προτιμώ να πάω στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Συνεχίζω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα. Ήξερα για τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, όπως και η Γιουβέντους. Η προοπτική του Ολυμπιακού με κάλυψε πλήρως, διότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η ομάδα με τη μεγαλύτερη ιστορία. ΓιΆ αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό», τόνισε χθες εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.