Πολιτική
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009 15:29

Αντώναρος: Έχουν γίνει τα απαραίτητα βήματα για την έκδοση Χριστοφοράκου

Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για την έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τη σύλληψη του πρώην διευθύντα συμβούλου της Siemens, προσθέτοντας ότι για το λόγο αυτόν εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για την έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τη σύλληψη του πρώην διευθύντα συμβούλου της Siemens, προσθέτοντας ότι για αυτό εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

«Η κυβέρνηση έχει κάνει ό,τι επιτρέπεται, ό,τι απαιτείται, προκειμένου η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση σε βάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης ότι «η ελληνική κυβέρνηση έχει εκφράσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι, όπως σε όλες τις υποθέσεις, έτσι και σε αυτή την υπόθεση, την ενδιαφέρει η πλήρης και σε βάθος διαλεύκανσή της».

«Εμάς μας ενδιαφέρει να χυθεί άπλετο φως σ’ αυτή την υπόθεση. Ό,τι συμβάλλει σ’αυτή την κατεύθυνση, είναι βεβαίως θετικό», υπογράμμισε ο κ. Αντώναρος.