Πολιτική
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009 20:00

ΠΑΣΟΚ: Η γερμανική Δικαιοσύνη έκανε αυτό που δεν έκανε η ελληνική

«H γερμανική Δικαιοσύνη έκανε αυτό, που δεν έκανε η ελληνική» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αναφερόμενος στη σύλληψη του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα να έλθει στην Ελλάδα για να μαθευτεί η αλήθεια.

«H γερμανική Δικαιοσύνη έκανε αυτό, που δεν έκανε η ελληνική» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αναφερόμενος στη σύλληψη του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα να έλθει στην Ελλάδα για να μαθευτεί η αλήθεια. Επίσης, υπενθύμισε τις προτάσεις, που είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τις οποίες απέρριψε η κυβέρνηση.

Βάλλοντας κατά της κυβέρνησης πρόσθεσε: «Ελπίζουμε η ελληνική κυβέρνηση να προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να έλθει στην χώρα μας ο κ. Χριστοφοράκος, καθώς δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να μην φύγει».

Ερωτηθείς σχετικά με όσα υποστηρίζει ο κ. Τσουκάτος και αν το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην αρχική του θέση, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι «ο κ. Τσουκάτος είναι εκτός ΠΑΣΟΚ έως ότου υπάρξει πλήρης διαλεύκανση, εμείς κάναμε εσωτερικό έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα».

Απαντώντας σε παρατήρηση ότι «για εισροή χρημάτων από την Siemens στο ΠΑΣΟΚ, δεν μιλά μόνο ο κ. Τσουκάτος, αλλά και άλλα δύο στελέχη» τόνισε «δεν θα μπω στην συζήτηση τι είπε ο ένας και ο άλλος».