Πολιτική
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2009 18:10

Εντός του μηνός δημοσιοποιούνται οι εκλογικές δαπάνες του ΠΑΣΟΚ

«Εντός του δευτέρου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου όλες οι εκλογικές δαπάνες του ΠΑΣΟΚ θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του και θα κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

«Εντός του δευτέρου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου όλες οι εκλογικές δαπάνες του ΠΑΣΟΚ θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του και θα κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές».

Aυτό ανέφερε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος.

Ο κ. Σπυρόπουλος γνωστοποίησε ότι το ΠΑΣΟΚ δαπάνησε 9 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των μετακινήσεων των ετεροδημοτών, ενώ ο νόμος τού έδινε την δυνατότητα να δαπανήσει έως 12 εκ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «στις εθνικές εκλογές θα βελτιώσουμε τα κονδύλια αυτά».

Αναφερόμενος στην κάρτα μέλους του ΠΑΣΟΚ, την χαρακτήρισε «νέο οξυγόνο για την υγεία της Δημοκρατίας, καθώς υγιή κόμματα σημαίνει υγιής Δημοκρατία» και πρόσθεσε ότι το κόμμα διαθέτει πλήρως πιστοποιημένο μητρώο 950.000 μελών και φίλων.

«Στόχος μας είναι το 1/3 αυτών να γίνουν κάτοχοι της κάρτας μέλους και να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά, ενώ ως τώρα έχουν ανταποκριθεί θετικά 180.000 μέλη και φίλοι», είπε.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, επίσης, ότι μέσα στον Ιούλιο το ΠΑΣΟΚ θα υπογράψει ενοικιαστήριο συμβόλαιο για μεγάλο κτήριο γραφείων στην Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ