Αθλητικά
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2009 10:36

Κρίσιμη εβδομάδα για τους «ερυθρόλευκους»

Εξελίξεις σε πολλά μέτωπα στον Ολυμπιακό αναμένονται αυτή την εβδομάδα. Στο μεταγραφικό τομέα οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Μπελούτσι στην Πόρτο ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Εξελίξεις σε πολλά μέτωπα στον Ολυμπιακό αναμένονται αυτή την εβδομάδα. Στο μεταγραφικό τομέα οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Μπελούτσι στην Πόρτο ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στην τελική ευθεία θα μπουν τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό μετά τη συνάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια με τον Σωκράτη Κόκκαλη, πιθανότατα την Τρίτη. Ο Γεωργιανός τεχνικός θα ενημερώσει τον πρόεδρο των "ερυθρόλευκων" για την πορεία της προετοιμασίας και παράλληλα θα γίνει συζήτηση για τους παίκτες που κινείται η ομάδα.

Διακαής πόθος του 41χρονου τεχνικού αποτελεί ο Κιμ Κάλστρομ, ο οποίος θα αποκτηθεί προκειμένου να καλύψει το κενό του Φερνάντο Μπελούτσι, που οδεύει προς Πόρτο. Η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε διερευνητικές επαφές με τη Λυών για να μάθεις τις απαιτήσεις της για τον διεθνή άσο και ανάλογα με την απάντηση που λάβει θα κάνει τη κίνηση της.

Πρώτος στόχος παραμένει ο Κιμ Κάλστρομ, ωστόσο, δυνατά «παίζει» και το όνομα του Μαρκ Γκονζάλες της Μπέτις. Η ισπανική ομάδα, που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορά, ζητάει 8 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Χιλιανού μέσου και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Στο μεταξύ εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, θα ξεκινήσει κύκλο επαφών με επιφανείς επιχειρηματίες με σκοπό την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" θα έχει εκ νέου συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως δύσκολα θα αποδεχθεί την πρόταση του γνωστού εφοπλιστή.

Πηγή: www.goal.com/gr