Αθλητικά
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2009 13:49

Oλυμπιακός: Με 28 παίκτες στην Ολλανδία

Για την Ολλανδία αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των νταμπλούχων Ελλάδος, στην πόλη Έρμελο. ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει στη διάθεσή του 28 παίκτες. «Ευχαριστώ» από Μπελούτσι.

Για την Ολλανδία αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των νταμπλούχων Ελλάδος, στην πόλη Έρμελο.

Σε σχέση με τους παίκτες που ταξίδεψαν στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στην αποστολή προστέθηκαν οι άρτι αφιχθέντες Μέλμπεργκ και Λεντέσμα, καθώς και οι Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης (δεν είχαν μεταβεί στην Αυστρία, αφού είχαν υποχρεώσεις με τη μεσογειακή ομάδα).

Συνοπτικά, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει στη διάθεσή του 28 παίκτες: Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Ντάρμπισιρ, Ντομί, Γκαλέτι, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Λεντέσμα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάντος, Γ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης, Βασιλόγιαννης, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

«Ευχαριστώ» από Μπελούτσι

Εν τω μεταξύ με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Φερνάντο Μπελούτσι αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους», αφού από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Πόρτο.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, τους συμπαίκτες μου, καθώς και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός ήταν ένας σημαντικός σταθμός για την καριέρα μου, αφού πανηγύρισα τέσσερις τίτλους μέσα σε 1,5 χρόνο. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τις υπέροχες στιγμές που έζησα στην Ελλάδα και να γνωρίζουν όλοι ότι φεύγω ευχαριστημένος», αναφέρει στη δήλωσή του ο Αργεντινός μέσος.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» έκαναν στο Ρέντη την τελευταία προπόνησή τους επί ελληνικού εδάφους. Οι Γκαλέτι και Ντάρμπισιρ ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, πισίνα και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Στολτίδης έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο με τρέξιμο και πισίνα. Θεραπεία έκανε ο Νικλητσιώτης, που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, και ο Ντομί, που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο Λεονάρντο, λόγω ενόχλησης στους περονιαίους δεξιά, ακολούθησε το τελευταίο μέρος της προπόνησης.