Πολιτική
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009 17:49

ΠΑΣΟΚ: Εκρηκτική κατάσταση στην αγορά εργασίας

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την αύξηση της ανεργίας τον Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η ΕΣΥΕ, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ.

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την αύξηση της ανεργίας τον Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η ΕΣΥΕ, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/07/14/1689896.htm .

«Παρά τα ''μαγειρέματα'' των δεικτών και τις ευκαιριακές ρουσφετολογικές προσλήψεις στο Δημόσιο, η σημερινή ανακοίνωση της ιλιγγιώδους αύξησης της ανεργίας στο 9,4% για τον Απρίλιο, επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο τους φόβους μας για την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά εργασίας», δήλωσε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Για «ωραία λόγια και οι εξαγγελίες της ηγεσίας του Υπουργείου Απασχόλησης» που «δεν αρκούν για να συντηρήσουν την ελπίδα και κατΆ επέκταση, την εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση» έκανε λόγο η κ. Χριστοφιλοπούλου.

«Η ανεργία καλπάζει και η χώρα χρειάζεται επειγόντως σχέδιο για την ανάπτυξη, την εργασία και την κοινωνική προστασία. Aς ανασκουμπωθούν επιτέλους στην κυβέρνηση, διότι περί άλλων τυρβάζουν», πρόσθεσε.