Αθλητικά
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009 16:52

Στον ¶ρη ο Χατζηβρέττας

Στα γνώριμα λημέρια της Θεσσαλονίκης, έπειτα από απουσία εφτά χρόνων, επέστρεψε ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Στα γνώριμα λημέρια της Θεσσαλονίκης, έπειτα από απουσία εφτά χρόνων, επέστρεψε ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Ο 32χρονος γκαρντ, μετά τη φανέλα του Αία Ευόσμου (1996-97) και του Ηρακλή (1997-02), θα φορά αυτή του ¶ρη για τα επόμενα δύο χρόνια, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει κι επίσημα την απόκτησή του. «Έρχομαι σε μια μεγάλη και ανταγωνιστική ομάδα, με μεγάλους στόχους που παίζει πάντα σε υψηλό επίπεδο» δήλωσε ο ίδιος.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδος και, πλέον, είναι έτοιμος για τη νέα «σελίδα» στην καριέρα του, μετά το τέλος της «πράσινης» εποχής και τα έξι χρόνια που πέρασε στο «τριφύλλι» (2004-09).

«Ο ¶ρης είναι μια ομάδα που ήθελα να παίξω. Έχουμε έρθει σε συμφωνία και όλα θα πάνε καλά. Έρχομαι σε μια μεγάλη και ανταγωνιστική ομάδα, με μεγάλους στόχους που παίζει πάντα σε υψηλό επίπεδο. Ο ¶ρης είναι μια ιστορική ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε μπασκετικά. Η αξιοπιστία της διοίκησης και της ομάδας ήταν επίσης ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω στον ¶ρη. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα και οι άνθρωποι του ¶ρη έχουν διαγράψει μια πολύ σοβαρή πορεία τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε έξω αγωνιστικό επίπεδο και είναι χαρά μου να αγωνίζομαι σε αυτήν την ομάδα» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων» ο Χατζηβρέττας και συνέχισε: «Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να μπω στο γήπεδο να δουλέψω και να τα δώσω όλα για την ομάδα και να παίξω όσο καλύτερα μπορώ. Από την πρώτη κιόλας προπόνηση θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεων μου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ώστε να είμαι και εγώ ευχαριστημένος. Έχω πάντα φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι και ο ¶ρης κινείται επίσης προς την ίδια κατεύθυνση».

Όσο για την ευκαιρία που θα έχει να βρεθεί για πρώτη φορά ως γηπεδούχος στο «Αλεξάνδρειο», σημείωσε: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ¶ρη είναι η καλύτερη στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αυτή δεν είναι μόνο δική μου άποψη, αλλά των περισσοτέρων ανθρώπων στο χώρο του μπάσκετ. Θα είναι, λοιπόν, ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία. Θα χαρώ πολύ να αγωνιστώ στο "Αλεξάνδρειο", που είναι ένα ιστορικό γήπεδο και μεγάλης σημασίας για όλους μας, που ξεκινήσαμε το μπάσκετ βλέποντας αγώνες του ¶ρη στην δεκαετία του '80 και ειδικότερα μπροστά στους εκπληκτικούς φιλάθλους του ¶ρη».

Πηγή: www.gazzetta.gr