Αθλητικά
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009 10:09

AEK: Ονοματολογία για τον υποψήφιο επενδυτή

Ποιος είναι ο υποψήφιος «συμπαίκτης» του Νίκου Νοτιά στην ΠΑΕ ΑΕΚ; Σενάρια για τους επιχειρηματίες Σεβέρη, Λανίτη και Χριστοφή. Ο νέος επενδυτής θα αποκτήσει μάξιμουμ μέχρι το 20% των μετοχών της ΑΕΚ και σταδιακά ενδέχεται να αναλάβει και το πλειοψηφικό πακέτο.

¶νεμος αισιοδοξίας στους οπαδούς της ΑΕΚ ύστερα από την διαφαινόμενη είσοδο ισχυρού επιχειρηματία, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, προτίθεται να βάλει μέχρι εννέα εκατομμύρια ευρώ και να γίνει ο νέος «συμπαίκτης» του Νίκου Νοτιά.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα ονόματα των επιχειρηματιών Σεβέρη, Λανίτη και Χριστοφή, ωστόσο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κρατούν σιγή ιχθύος. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνουν κάτι από τα συγκεκριμένα σενάρια και κρατούν χαμηλούς τόνους. Οι πληροφορίες από κύκλους της ΠΑΕ αναφέρουν ότι ο νέος επενδυτής θα αποκτήσει μάξιμουμ μέχρι το 20% των μετοχών της ΑΕΚ και σταδιακά ενδέχεται να αναλάβει και το πλειοψηφικό πακέτο. Το deal δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα και να ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μικρά Μικρά από τον Τύπο

*Σήμερα στις 19.00 το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ με αντίπαλο την Κλουζ από την Ρουμανία.

*Φήμες κάνουν λόγο για αρχική συμφωνία του «δικέφαλου» με την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ για τον δανεισμό του Κριστιάν Αλβαρέζ για την θέση του δεξιού μπακ

πηγή www.gazzetta.gr