Αθλητικά
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009 15:21

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη βάση, δανεικός ο Ντέιβιντ

Δανεικός στην Ατλέτικο Παραναένσε θα παραχωρηθεί, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού Ντέιβιντ. Διοίκηση και τεχνικό τιμ των «Πρασίνων» αποφάσισαν να παραχωρηθεί ως δανεικός ο Βραζιλιάνος καθώς θέλουν να αδειάσει θέση ξένου, αλλά και ο νεαρός αμυντικός να αποκτήσει χρήσιμες εμπειρίες.

Δανεικός στην Ατλέτικο Παραναένσε θα παραχωρηθεί, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού Ντέιβιντ.

Διοίκηση και τεχνικό τιμ των «Πρασίνων» αποφάσισαν να παραχωρηθεί ως δανεικός ο Βραζιλιάνος καθώς θέλουν να αδειάσει θέση ξένου, αλλά και ο νεαρός αμυντικός να αποκτήσει χρήσιμες εμπειρίες.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η αναζήτηση δεξιού μπακ (ακούστηκε το όνομα του Μπεγιέ τη Νιουκάστλ), ενώ δημοσιεύματα φέρνουν τους "πράσινους" να ψάχνουν και παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του "Τριφυλλιού" επιστρέφει την Τρίτη στην Αθήνα και η προετοιμασία για τις αναμετρήσεις με την Σπάρτα Πράγας μπαίνει στην τελική ευθεία.

Όσον αφορά το χτεσινό φιλικό, ο Χενκ Τεν Κάτε έμεινε ικανοποημένος από την εμφάνιση των νεοαποκτηθέντων στο ματς με την Γκλάντμπαχ, αλλά και από την φρεσκάδα που έδωσε στην ομάδα ο Γιώργος Καραγκούνης.

πηγή www.goal.com/gr