Πολιτική
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009 04:57

Πρόγνωση καιρού

Βορείους ανέμους 7 με 8 Μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Βορείους ανέμους 7 με 8 Μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 και τοπικά στις Κυκλάδες 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αίθριο και ζεστό καιρό προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Στη Δυτική Ελλάδα οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασία θα κυμανθούν από 39 έως 41 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 37 έως 39 και στην περιοχή του Αιγαίου από 34 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)