Πολιτική
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009 05:00

Πρόγνωση καιρού

Μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 39 βαθμούς και πιθανώς κατά τόπους στη Μακεδονία 40 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 40 βαθμούς και πιθανώς κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αίθριο και πολύ ζεστό καιρό προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 3 με 4 και από το βράδυ 5 με 6 Μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση. ¶νοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία. Στην ηπειρωτική χώρα η μέγιστη τιμή θα κυμανθεί από 40-43 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 36 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)