Πολιτική
Σάββατο, 25 Ιουλίου 2009 15:12

Νέα πυρά ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για προεδρική εκλογή και γρίπη

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, με αφορμή τη νέα γρίπη και την προεδρική εκλογή. «Η ανησυχία γίνεται μεγαλύτερη γιατί ο ''ιός'' της απραξίας και της ανικανότητας της Νέας Δημοκρατίας έχει προσβάλει την κυβέρνηση», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπουτσής.

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, με αφορμή τη νέα γρίπη και την προεδρική εκλογή.

Για «ιό» της απραξίας και της ανικανότητας, ο οποίος έχει προσβάλει την κυβέρνηση, κάνει λόγο ο κ. Παπουτσής, εκφράζοντας την ανησυχία του για την εξάπλωση της νέας γρίπης και την καθυστέρηση του εμβολίου.

«Η ανησυχία είναι μεγάλη, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται και εξαπλώνεται, ενώ το εμβόλιο καθυστερεί. Αλλά η ανησυχία γίνεται μεγαλύτερη γιατί ο «ιός» της απραξίας και της ανικανότητας της Νέας Δημοκρατίας, έχει προσβάλει την κυβέρνηση και για τον οποίο δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο», τόνισε ο κ. Παπουτσής.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των εκλογών και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «αυτή η συζήτηση είναι επιλογή της κυβέρνησης, για αποπροσανατολισμό από την χρεοκοπία της πολιτικής της, που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες».

Παράλληλα, ο κ. Παπουτσής κάνει λόγο για «απόλυτη υποκρισία» της κυβέρνησης, την οποία και κατηγόρησε πως «διέλυσε τη Βουλή, πριν από δύο χρόνια, για έναν ανύπαρκτο προϋπολογισμό, και πριν δύο μήνες, έκλεισε νύχτα την Βουλή, για να παραγραφούν οι ποινικές ευθύνες των υπουργών που ενεπλάκησαν στα μεγάλα σκάνδαλα που απασχόλησαν τον τόπο».